CONTACT INFORMATION
River Street, Blue Building
5690-970 New York City
+1 234 567 890
9-13 & 14-19
LATEST TWEETS

Could not authenticate you.
INSTAGRAM FEED
Instagram connection not available.
logo
logo

COL·LABORA AMB NOSALTRES

COL·LABORA AMB MEMÒRIES EN BIB

Abans de res, destacar que Memòries en Blanc-i-blau és un projecte totalment voluntari i sense voluntat de lucrar-se amb ell cap dels professionals que formen part a primera línia.

Des d´un primer moment, com a espanyolistes hem pensat que aquest projecte era idoni i necessari per un club com el nostre i amb aquesta il·lusió hem intentat donar-li la millor de les formes per tenir un producte amb la qualitat que es mereix tots els nostres i vostres records en blanc-i-blau.

DESPESES

Però es clar, cada capítol, cada gravació de Memòries en Blanc-i-blau tenen unes despeses que no podem fer front si no és amb ajuda tant de patrocinadors com les aportacions altruistes de molts pericos.

Despeses com el lloguer de material que respon a la nostra exigència d´oferir-vos un mínim de qualitat sonora i visual, desplaçament de l´equip i també dels convidats, un mínim de dietes i sobretot el manteniment de web, etc.

AJUDEU-NOS!

Per tal de tirar endavant el projecte i oferir-vos el màxim de testimonis possibles, si pot ser en varies temporades, necessitem el vostre ajut en forma d´aportació econòmica.

COL·LABORA AMB NOSALTRES

Perquè tenim clar que en cap cas volem que Memòries sigui un programa de pagament, volem que sigui un arxiu audiovisual totalment obert a totes les periques i pericos, tampoc volem un micromecenatge tancat, això voldria dir que només ens podrien deixar el seu testimoni els pericos que aportessin una quantitat (recompensa obliga) i evidentment tampoc es algú que volem.

Així doncs, si t´agrada el projecte i vols que tingui una continuitat mes a mes, pots fer la teva aportació en el següent formulari, col·labora amb nosaltres!

Moltes gràcies i visca l´Espanyol!

 

COL·LABORA AMB NOSALTRES - Memories en Blanc-i-blau